Dr.Kelen Sunsave F50+ Napspray Natura

Dr.Kelen Sunsave F50+ Napspray Natura

Raktáron

Az új generációs NaturA napozó spray rendkívül erős védelmét a zöldkávékivonat természetes UVA szűrőanyaga támogatja. A készítmény véd a napsugarak UVA+UVB és szabadgyökképző hatásai ellen. A bőröregedést késlelteti.

3 116 Ft
egységár: 20,77 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997742301777
Márka:Dr.Kelen
Kiszerelés:150 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Kelen Sunsave F50+ Napspray Natura Részletes leírás

Az új generációs NaturA napozó spray rendkívül erős védelmét a zöldkávékivonat természetes UVA szűrőanyaga támogatja. A készítmény véd a napsugarak UVA+UVB és szabadgyökképző hatásai ellen. A bőröregedést késlelteti. Vízlepergető összetétele biztosítja, hogy fürdéskor is a bőrön marad, a vizet nem szennyezi.Tartósítószert nem tartalmaz.Gyógyszerészek által fejlesztett. *: a zöldkávé természetes, zöld klorolif tartalma átmenetileg kicsit zöldítheti bizonyos bőrtípusú egyének bőrét ha sokáig dörzsölik. Ez elsősorban a tenyéren fordulhat múlóan elő.Aktív anyagai: természetes UVA fényvédők: zöldkávé kivonat, fotostabil UVB fényvédőkKiszerelés: 150 ml spray


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.