Rédei Tészta Tönköly Teljes Kiőrlésű Orsó

Rédei Tészta Tönköly Teljes Kiőrlésű Orsó

Nincs raktáron

Bio teljes kiőrlésű tönköly orsó tészta. A tönkölybúza a közönséges búzához képest nagyobb fehérjetartalommal és rendkívül kedvező aminosav-tartalommal rendelkezik. A tönkölylisztből készült tészta könnyen emészthető.

Kosárba
EAN kód:5997981311100
Márka:Rédei Tészta
Kiszerelés:350 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Rédei Tészta Tönköly Teljes Kiőrlésű Orsó Részletes leírás

Bio teljes kiőrlésű tönköly orsó tészta.A tönkölybúza a közönséges búzához képest nagyobb fehérjetartalommal és rendkívül kedvező aminosav-tartalommal rendelkezik.A tönkölylisztből készült tészta könnyen emészthető. Ezeket a jó tulajdonságokat egyesíti a Rédei cég a bio gyártás előnyeivel. Ez a tészta nem csak kiváló alapanyagból készül, hanem még teljesen vegyszermentesen is. Nem tartalmaz permetszer maradványokat és nem génkezelt. A tönkölyliszt ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik.Összetétel: teljes kiőrlésű tönköly búzaliszt, ivóvízFelhasználási javaslat: Körülbelül tízszeres vízmennyiségben 5-7 percig főzzükAllergén információ: glutént tartalmaz


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.