Schüssler Arckrém Pigment.Prob.Nr.6

Schüssler Arckrém Pigment.Prob.Nr.6

Raktáron

Ez a natúr krém azért különleges, mert a benne lévő Nr. 6-os Kalium sulfuricum ásványi só segítheti a pigmentációs zavarok kezelését, emellett egy különleges C-vitamint is tartalmaz, mely szintén segíthet a pigment foltok megszüntetésében.

4 168 Ft
egységár: 55,57 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997243305076
Márka:Schüssler
Kiszerelés:75 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Schüssler Arckrém Pigment.Prob.Nr.6 Részletes leírás

Vegán!Kiszerelés: 75 ml

ECOCERT minősített összetevők, bio sheavajjal, argánolajjal és jojoba olajjal. Kőolajszármazék- és parabén mentes hipoallergén illat.

Az olyan pigmentációs eltérések, mint pl. a szeplő, májfolt, illetve a vitiligo, a szervezetben lévő kalium sulfuricum ásványi só egyensúlyának a felbomlására utalhatnak.

A Schüssler Nr.6 -os natúr krém segítséget nyújthat a szervezetünk méregtelenítésében, ezért hatékonyan kezelheti a pigmentációs zavarokat a mindennapi bőrápolás mellett. A szem alatti és a szemzug belső részénél megjelenő barnás elszíneződés is a kalium sulfuricum hiányára utalhat, melyre ez a krém szintén megoldást nyújthat.Ez a termék ún. magnesium ascorbyl phosphate-ot tartalmaz, amely egy vízben oldódó, nem irritáló C-vitamin féle! Hatékony antioxidáns, segíti a bőr kollagéntermelését és a C-vitaminok közül ennek van a legjobb bőrvilágosító hatása, így hatásos összetevő lehet fakó, élettelen bőrre.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.