Mollis masszírozó krém illatmentes 1000 ml

Raktáron

A Mollis masszázskrém illatmentes, növényi olaj alapú. Professzionális használatra lett kifejlesztve, ajánlott gyógy-, wellness-, és sportmasszázshoz. Használható önmagában, vagy megfelelő hatóanyagokkal keverve.

2 113 Ft
egységár: 2,11 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997892110090
Márka:Mollis
Kiszerelés:1000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mollis masszírozó krém illatmentes 1000 ml Részletes leírás

Kifejezetten professzionális használatra lett kifejlesztve, gyógy-, wellness-, és sportmasszázshoz is kiválóan alkalmas. Gazdaságosan használható, biztosítja a súrlódásmentes kezelést. A benne található napraforgóolaj a masszírozás közben gondoskodik a bőr táplálásáról, kényeztetéséről, ezzel fokozva a masszázs jótékony hatásait. Parabén és ásványi olaj mentes.

Használata: Az előzetesen megtisztított bőrfelületet a megfelelő mennyiségű masszázskrémmel kenjük be, majd a kívánt masszázstechnikával masszírozzuk be.

Összetevők: aqua, helianthus annuus seed oil, elaeis guineensis oil, stearic acid, triethanolamine, cetearyl alcohol, citric acid, sodium lauryl sulfate, sodium benzoate, sodium salycilate, BHT

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

M. Eszter2024. 04. 20.

  Szuper termék! A rendeléssel is minden rendben volt.

Pénzes Xénia2024. 03. 10.

  A terméket használjuk már régóta.

  Megrendelésnél átutalásos fizetési módot választottam, a néhány nappal a rendelést követően felhívtam az ügyfélszolgálatot, mert nem kaptam díjbekérőt ami alapján utalhattam volna. Az ügyintéző azt mondta, hogy még aznap kiküldik. Azóta sem érkezett meg, így máshol kellett a terméket beszereznem.

Pálné Szever2023. 05. 27.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

S. A.2023. 04. 17.

  A krém jó, mint mindig, a biztonságos csomagolás nagy elégedettséggel töltött el, köszönöm szépen! Mindig izgulok, hogy vajon sérülnek-e a termékek, itt esélyük sem volt.

T. István2022. 12. 16.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.