Natura Kölesliszt 500 g

Natura Kölesliszt 500 g

Raktáron

A kölesliszt kedvező tápanyag-összetételű liszt, mely enyhén sárgás színű. A kukoricaliszthez, rizsliszthez hasonlóan felhasználható olyan receptek készítésekor, amikor kevés lisztet kell csak felhasználni.

838 Ft
egységár: 1,68 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997848515351
Márka:Natura
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura Kölesliszt 500 g Részletes leírás

Egyéb lisztekkel keverve süteményeket, kenyereket, pogácsát, palacsintát, indiai kenyeret: naant, tortillát, húsmentes fasírtot, pizzát lehet belőle készíteni. Ilyenkor egyéb kötőanyag (útifűmaghéj, lenmagliszt, chia mag) használata is szükséges a nyújtható tészta kialakításához.

A kölesliszt jellemzői:
az egyetlen gabonaféle, amelyik teljes értékű fehérjéket tartalmaz, és amelyik lúgos kémhatású. Nem okoz gázképződést, könnyen emészthető.
Gazdag ásványi anyagokban: kálium, kalcium, vas, foszfor, magnézium, nátrium, fluor, szilícium
megvéd a fogszuvasodástól, erősíti a látást, késlelteti az öregedést

Hozzájárulhat a vércukorszint szabályozásához, gyulladáscsökkentő, immunerősítő, csökkenti a vér koleszterinszintjét
Vitaminjai: A, B1, B2, B3

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.