Microse Sweet Rose Étcsoki Marcipános

Microse Sweet Rose Étcsoki Marcipános

Raktáron

Marcipánkrémmel töltött étcsokoládé fruktózzalÉtcsokoládéban a kakaó-szárazanyag: legalább 54%. Bevonatarány: legalább 50%. Töltelékarány: legfeljebb 50%. A cukorbetegek fruktózból és szorbitból napi 30 g-ot fogyaszthatnak a megengedett napi szénhidrát mennyiséget belül.

994 Ft
egységár: 9,94 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997566501032
Márka:Microse
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Microse Sweet Rose Étcsoki Marcipános Részletes leírás

Marcipánkrémmel töltött étcsokoládé fruktózzalÉtcsokoládéban a kakaó-szárazanyag: legalább 54%.Bevonatarány: legalább 50%.Töltelékarány: legfeljebb 50%.A cukorbetegek fruktózból és szorbitból napi 30 g-ot fogyaszthatnak a megengedett napi szénhidrát mennyiséget belül.Száraz, hűvös helyen tartandó!Származási hely: Magyarország. Összetevők:fruktóz, kakaómassza, növényi zsír (pálma és shea), kakaóvaj, sovány tejpor, mandula, emulgeálószer: szójalecitin, aromák. Átlagos tápérték 100 g-ban:energia: 2302 kJ(551 kcal)zsír: 36,0 gamelyből telített zsírsavak: 21,0 gszénhidrát: 50,0 gamelyből cukrok: 48,0 gfehérje: 6,3 gsó: 0,04 g**Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.