Biorganik Bio Kuszkusz 500 g

Biorganik Bio Kuszkusz 500 g

Raktáron

Az ökológiai gazdálkodásból származó Bio kuszkusz gyorsan elkészíthető, ízletes hozzávaló, a keleti konyha klasszikus élelmiszere csupán 10 perc alatt elkészíthető. Próbálja ki ízletes húsok mellé köretként vagy saláták, levesek hozzávalójaként.

1 081 Ft
egységár: 2,16 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999559310676
Kiszerelés:500 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biorganik Bio Kuszkusz 500 g Részletes leírás

A kuszkusz marokkói nemzeti étel, mely durumdarából és finomra őrölt búzalisztből készül. Hagyományosan párolva készítik el.

Elkészítése: 1:1 arányban forró vízzel leöntve, lefedve gőzben 10 percig pároljuk.

Jó tudni: a marokkóiak a durumbúzából őrölt darát megnedvesítik, majd beszórják liszttel, és kézzel addig görgetik, amíg a daraszemcséket finom lisztréteg nem vonja be. Marokkóban nem pirítják, hanem lassan párolják az ételt. A kuszkuszt is mindig párolva készítik el, és sosem főzik más étellel összekeverve.

Tápanyagtartalom: Energiaérték: 1460 KJ / 344 kcalFehérje: 15gSzénhidrát: 69gZsír: 2,2g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.