Schüssler Arckrém Igénybevett Bőrre Nr.1

Schüssler Arckrém Igénybevett Bőrre Nr.1

Raktáron

Ugye Te is vágysz a feszes arcbőrre? Töltsd meg élettel arcbőrödet organikus tápláló anyagokkal és mondj búcsút a ráncoknak! Kiszerelés: 75 mlECOCERT minősített összetevőkbio sheavajjal, argánolajjal és jojoba olajjalkőolajszármazék- és parabénmenteshipoallergén illatA calcium fluoratum Schüssler-féle ásványi só elsődleges szerepe a szervezetben a kötőszövetek rugalmasságának biztosítása, melynek hiányállapota esetén a bőr korábban öregszik és ráncosodás jelei figyelhetők meg.

4 235 Ft
egységár: 56,46 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997243305045
Márka:Schüssler
Kiszerelés:75 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Schüssler Arckrém Igénybevett Bőrre Nr.1 Részletes leírás

Ugye Te is vágysz a feszes arcbőrre? Töltsd meg élettel arcbőrödet organikus tápláló anyagokkal és mondj búcsút a ráncoknak! Kiszerelés: 75 mlECOCERT minősített összetevőkbio sheavajjal, argánolajjal és jojoba olajjalkőolajszármazék- és parabénmenteshipoallergén illatA calcium fluoratum Schüssler-féle ásványi só elsődleges szerepe a szervezetben a kötőszövetek rugalmasságának biztosítása, melynek hiányállapota esetén a bőr korábban öregszik és ráncosodás jelei figyelhetők meg. A Schüssler Nr.1-es krém serkenti a kollagén termelést, melynek köszönhetően bőre rövid időn belül teltebb, simább és tömörebb lesz, a ráncok csökkennek, bőre visszanyeri feszességét. A Schüssler-féle ásványi só jótékony hatásával minden bőrtípusra ajánlott bőrregeneráló krém, mely puhítja a berepedezett bőrt a test bármely felületén.Ez a Schüssler alapkrém újra feszessé teheti arcbőrödet! Organikus összetevői a bőrápolás új dimenzióját nyújtják Neked. Bársonyos puhaságot nyújtó hatását olyan értékes összetevőknek köszönheti, mint például az organikus shea vaj, mely intenzíven hidratál és selymessé teszi bőrödet, a jojoba-, és az argán olaj mely rendkívül gazdag antioxidáns vitaminokban. A Nr. 1-es Schüssler-féle ásványi só pedig a bőr -és a kötőszövetek rugalmasságáért felelős ásványi anyag. Kinek ajánljuk? A Dr. Schüssler-féle arcdiagnosztika szerint a hirtelen mélyülő ráncocskák megjelenése, a kockaredők és a szem körüli szarkalábak mélyülése a kalcium floratum ásványi anyag hiányára utal. Sőt, nagyfokú hiány esetén gyakran sárgás-barnás elszíneződések utalhatnak rá, hogy zavar támadt a kalcium háztatásban. Ha Te is tapasztalod bőrödön a szokatlan jeleket, itt az ideje, hogy belevágj egy bőrszépítő kúrába. Összetevők (INCI):Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter**, Glycerin, Betaine*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Zea Mays Germ Oil, Vitis Vinifera Oil, Cetearyl Alcohol*, Benzyl Alcohol, Simmondsia Chinensis Seed Oil**, Argania Spinosa Kernel Oil**, Xanthan Gum*, Caprylic/Capric Triglyceride*, Parfum, (Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene)*, Benzyl Alcohol, Dehydroxyacetic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Calcium Fluoride* ECOCERT tanusítvánnyal rendelkező alapanyag.** Organic/Bio minősítéssel rendelkező alapanyag.*** Hipoallergén illatanyag


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.