Leckers Bio Narancsolaj /Étkezési/

Leckers Bio Narancsolaj /Étkezési/

Raktáron

100 % Bio természetes ételízesítő narancsolajsütéshez-főzéshez. édességekhez, desszertekhez, és egyéb fogások elkészítéséhez. 1/2 ampulla elegendő 500 g liszthez. A narancsolajat a narancs héjából (citrus sinensis) hideg préssel nyerik.

2 237 Ft
egységár: 559,23 Ft / ampulla
Kosárba
EAN kód:4013044100120
Márka:Leckers
Kiszerelés:4 ampulla
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Leckers Bio Narancsolaj /Étkezési/ Részletes leírás

100 % Bio természetes ételízesítő narancsolajsütéshez-főzéshez. édességekhez, desszertekhez, és egyéb fogások elkészítéséhez. 1/2 ampulla elegendő 500 g liszthez. A narancsolajat a narancs héjából (citrus sinensis) hideg préssel nyerik. A süti késztéstől a saláta szószok előállításáig, túrós desszertekhez, sültekhez, gyümölcsös rizssalátához egyaránt használható. 100% -os ellenőrzött Bio gazdálkodásból származó természetes aroma. Az üveg, ampulla alján található lerakódás nem befolyásolja a minőséget, mivel ez egy természetes folyamatból adódik. Összetevők: 100% természetes narancs-aroma* ellenőrzött biogazdálkodásból. Hűvös és sötét helyen tartandó.Felbontás után max. 2 hétig tartható hűtőszekrényben.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.