Calcitrio Filmtabletta 30 Db

Calcitrio Filmtabletta 30 Db

Nincs raktáron

A CalciTrio® 3 az 1-ben filmtabletta alkalmazása ajánlott kalcium, D- és K2-vitamin pótlására. Hatóanyagai, a kalcium, D- és K2-vitamin hozzájárulnak a normál csontozat fenntartásához. Aktív összetevők: Kalcium, K2-vitamin (MenaQ7), D3-vitamin.

Kosárba
EAN kód:5999885930036
Márka:Calcitrio
Kiszerelés:30 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Calcitrio Filmtabletta 30 Db Részletes leírás

A CalciTrio® 3 az 1-ben filmtabletta alkalmazása ajánlott kalcium, D- és K2-vitamin pótlására. Hatóanyagai, a kalcium, D- és K2-vitamin hozzájárulnak a normál csontozat fenntartásához.Aktív összetevők: Kalcium, K2-vitamin (MenaQ7), D3-vitamin.Ajánlott napi bevitel: 2 darab filmtabletta.Tárolási körülmények: szobahőmérséklet (15-25°C).Amennyiben Ön várandós, szoptat vagy véralvadást befolyásoló gyógyszert szed, a készítmény alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával.Szójával szembeni érzékenység esetén nem javasolt.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.