Limmi Természetes Citrom Lé

Raktáron

A Limmi citromlé a legfinomabb szicíliai citromok préselésével készül. A felhasznált gyümölcsöket az érés legoptimálisabb időszakában, január és június között válogatják és szüretelik, ugyanis ekkor a legjobb minőségű a gyümölcs.

855 Ft
egységár: 4,28 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8020542111110
Kiszerelés:200 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Limmi Természetes Citrom Lé Részletes leírás

A Limmi citromlé a legfinomabb szicíliai citromok préselésével készül. A felhasznált gyümölcsöket az érés legoptimálisabb időszakában, január és június között válogatják és szüretelik, ugyanis ekkor a legjobb minőségű a gyümölcs. Ha kéznél van a Limmi, az ételeket, salátákat, desszerteket, gyümölcssalátákat, italokat és koktélokat mindig friss citromlével ízesíthetjük. Jellemzők N° 1 Olaszországban, C-vitamint tartalmaz, Friss citromból készül, Ideális mindenhez, Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Egyéb információk A termékben előforduló lerakódás természetes gyümölcsrostból származó üledék. Összetevők: Citromlé (99,97%), Citromhéjból sajtolt illóolaj, Antioxidáns: kálium-metabiszulfit

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.