Biomenü Bio Perui Kakaóvaj Tallér 125 g

Biomenü Bio Perui Kakaóvaj Tallér 125 g

Raktáron

A kakaóvaj tallér ehető, kiváló, étkezési minőségű természetes növényi zsiradék, melyet a kakaóbabból nyernek a csokoládé és a kakaó gyártása során.  .

3 505 Ft
egységár: 28,04 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999886305116
Márka:BioMenü
Kiszerelés:125 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biomenü Bio Perui Kakaóvaj Tallér 125 g Részletes leírás

Egy kakaóbab átlagosan 44-46% kakaóvajból áll, melyet a babok szárítását követően hidegsajtolással nyernek ki. A művelet eredménye a szűretlen, szűz kakaóvaj, amely csokoládébarna színű, jellegzetes kakaó illatú és ízű. A szűrt kakaóvaj elveszíti barna színét, tört fehér, vagy sárgás színű lesz.

Felhasználható sütemények és desszertek hozzávalójaként, valamint mennyei csokoládé is készíthető belőle. A kakaó rendkívül gazdag különböző telítetlen zsírsavakban, vitaminokban, fehérjékben, mangánban, káliumban és foszforban is, de értékes hatóanyagainak a bőrápolásban is hasznát vehetjük.

Egyike a legstabilabb, magasan koncentrált zsíroknak, amely testhőmérsékleten olvad és azonnal felszívódik a bőrben, ezért évszázadok óta használják az egészséges bőr puhaságának megőrzése érdekében. Számos kozmetikai készítményben is megtalálható: ajakbalzsamok, testápolók, tusfürdők, szappanok, krémek hatóanyagaiként.

Összetevők: 100% bio hántolt kakaóbab (theobroma cacao)
Glutén- és allergénmentes üzemben csomagolva.

Tartalom: ~ 125 gramm ~ 12-25 adag × 5-10 g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.