Lakshmi Zöld Kardamon Egész

Lakshmi Zöld Kardamon Egész

Raktáron

Egészben (terméshéj, benne a magokkal) és őrölve egyaránt forgalomba, valamint felhasználásra kerül. A termés betakarítása aprólékos és időigényes munka, ennek következtében az egyik legértékesebb fűszer a világon.

984 Ft
egységár: 49,19 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999550160713
Kiszerelés:20 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lakshmi Zöld Kardamon Egész Részletes leírás

Egészben (terméshéj, benne a magokkal) és őrölve egyaránt forgalomba, valamint felhasználásra kerül. A termés betakarítása aprólékos és időigényes munka, ennek következtében az egyik legértékesebb fűszer a világon. Indiából származik, de mára a trópusi övezet mentén mindenhol termesztik. A terméshéj nem tartalmaz illóolajokat, így az aroma átadás szempontjából érdektelen, de megkönnyíti a főzést, hiszen nem kell a készételben az apró magokat keresgélnünk.A magvak illata aromás, enyhén kámforos, ízük édeskés, fűszeres.Édességekben, krémekben, csokoládéitalban, péksüteményekben, vagy kávéban, teában, pácok készítésénél, kolbász vagy darált hús fűszerezéséhez, egyaránt kiváló. A curry fűszerkeverékek gyakori alapanyaga.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.