Yogi Bio Immunerősítő Tea /482504/

Yogi Bio Immunerősítő Tea /482504/

Raktáron

Immunrendszerünket természetes módon támogatja.

1 472 Ft
egységár: 86,58 Ft / db
Kosárba
EAN kód:4012824403222
Kiszerelés:17 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Yogi Bio Immunerősítő Tea /482504/ Részletes leírás

Egyes évszakokban szervezetünk támogatást igényel. Az egészséges életvitelhez hozzátartozó megfelelő étrendet egészítsük ki az immunerősítő YOGI TEÁ-val.

A keserédes echinácea, a gyümölcsös bodza, az aromás bazsalikom , valamint a C-vitaminban gazdag acerola (barbadosi cseresznye) immunrendszerünket természetes módon támogatja. Az acerola a C-vitamin kiváló forrása, kálium, magnézium és A-vitamin tartalma is említésre méltó.

Összetevők: Echinacea* (25%), csipkebogyó*, szárított acerolalé* (14%), bazsalikom*(13%), fahéj*, gyömbér*, kardamom*, bodza bogyó* (4%), fekete bors*, moringa*, hibiszkusz*, kakaóhéj*, édesgyökér*, édeskömény**= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.