Éléskamra Vékonytésztás olasz pizza lisztkeverék 180 g

Éléskamra Vékonytésztás olasz pizza lisztkeverék 180 g

Raktáron

Egy nagy, 32 cm-es családi pizza elkészítéséhez elegendő paleos lisztkeverék, olasz ízekkel fűszerezve. Lágyan omlós, nem túl tömör tészta, amelyet az összeállítása után nem szükséges elősütni, azonnal rákerülhetnek az általunk leginkább kedvelt feltétek és mehet a forró sütőbe.

939 Ft
egységár: 5,21 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999887064043
Márka:Éléskamra
Kiszerelés:180 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Éléskamra Vékonytésztás olasz pizza lisztkeverék 180 g Részletes leírás

Válogatott, prémium alapanyagokból készült keverék, amelyek ízükben harmonizálnak egymással, így egy fehér tésztás, kellemesen semleges ízű pizzaalap állítható össze belőle.

Elkészítés: 2 db tojáshoz adj 3 ek. hideg vizet és 2 ek. olvadt zsiradékot. Keverd el a pizzaliszttel, majd hagyd pihenni 15 percig, hogy besűrűsödjön. Gyúrd át, majd liszttel hintett szilikonos lapon nyújtsd 32 cm-es körré. Kend meg pizzakrémmel, tedd rá a kedvenc feltéteket, majd maximális fokozaton süsd kb 20 percig. A tésztát nem kell elősütni.

Tojásmentes recept: a lisztkeveréket keverd el 100 ml vízzel, 20 ml citromlével és 40 ml folyékony zsiradékkal. Többi a fenti recept szerint.

Alacsony szénhidráttartalma és kiemelkedő rost tartalma miatt diétázók, fogyókúrázók is bátran fogyaszthatják, ha büntetlen kenyérfogyasztásra vágynak, magas rosttartalma miatt az emésztésre is jótékony hatással lehet.

Nem tartalmaz szóját, tejet, gabonát és cukrot.A keverékben a finomabb ízvilág elérése érdekében a szúrós ízű szódabikarbóna helyett gluténmentes sütőport használunk.

Összetevők: tápióka keményítő, szezámliszt, bambuszrost, útifűmaghéj, gm. sütőpor, himalaya só.

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 1264 kj / 305.3 kcal
Zsír: 5 g - amelyből telített zsírsavak 3.3 g
Szénhidrát 53.6 g - amelyből cukrok 0 g
Rost 15.9 g
Fehérje 8.6 g
Só 1.7 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.