Himalaya Sampon Prot.Sprőd-Száraz /2074G

Himalaya Sampon Prot.Sprőd-Száraz /2074G

Nincs raktáron

Himalaya Proteines hidratáló sampon sprőd, száraz, göndör hajra, amely hidratálja és selymesebbé teszi a hajat.

Kosárba
EAN kód:6291107220987
Márka:Himalaya
Kiszerelés:200 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Himalaya Sampon Prot.Sprőd-Száraz /2074G Részletes leírás

Himalaya Proteines hidratáló sampon sprőd, száraz, göndör hajra - 400ml

Sprőd, száraz és göndör hajra kifejlesztett hidratáló sampon, mely hidratálja, simítja és selymesebbé teszi a hajat. Természetes szója- és búzaproteint tartalmaznak, hogy hajad mindig egészséges lehessen. A proteinnek köszönhetően segít erősíteni a hajat a hajat, csökkenteni a hajtöredezést és a hajsérülést, valamint táplálja és simítja a hajat.
Használata: gyengéden masszírozd be a nedves hajba és fejbőrbe, majd bő vízzel öblítsd le! Szükség esetén ismételd meg!

Fő összetevő:

  • Avokádó (Persea americana): hidratálja, simítja és selymesebbé teszi a hajat.

Használata: Gyengéden masszírozd be a nedves hajba és fejbőrbe, majd bő vízzel öblítsd le! Szükség esetén ismételd meg!

Összetevők: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Dimethiconol & TEA-Dodecylbenzenesulfonate & Trideceth-10, Glycol Distearate, Parfum, Glycerin, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Carbomer, Guar Hydoxypropyltrimonium Chloride, Salicylic Acid, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein, PEG-45M, Hydrolyzed Soy Protein, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, D-Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool

Figyelmeztetés: Gyermekek 3 éves kor alatt ne használják! Száraz, hûvös helyen, 25 °C alatt tárolandó! Szembe ne kerüljön! Amennyiben ez megtörténik, vízzel alaposan öblítse ki!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.