Naturgold Bio Alakor Ősbúza Főzés-Sütés 500 g

Naturgold Bio Alakor Ősbúza Főzés-Sütés 500 g

Raktáron

Az alakor, vagyis az egyszemű ősbúza az emberiség első gabonája. A legmagasabb energiájú gabona, egyedülálló fehérje-, kiemelkedő antioxidáns- és mikroelem tartalommal. Sütésre, főzésre, valamint őrlésre egyaránt kiváló.

895 Ft
egységár: 1,79 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999884686460
Kiszerelés:500 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturgold Bio Alakor Ősbúza Főzés-Sütés 500 g Részletes leírás

Bátran használjuk köretnek rizs helyett, levesbetétként. Lisztje sárgás színű, a belőle készült sütemények, kekszek, kenyerek igen ízletesek.

Az alakor lizin-, mikorelem- és esszenciális aminosav tartalma igen magas, szénhidrát tartalma alacsony. Nagy fehérjetartalommal, kiemelkedő sikértartalommal rendelkezik.
Az alakorban lévő glutén nem tartalmaz alfa-gliadint, ezért a legtöbb gluténérzékeny ember számára biztonságos, nem okoz allergiás reakciót. Használatával megelőzhető a gluténérzékenység kialakulása. (Lisztérzékenység esetén kis mennyiséggel végzett teszt javasolt!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.