Pharmacoidea Brokkoli Sejtvédő Komplex

Raktáron

TermékleírásLaktóz és cukormentes antioxidáns hatású italpor. A brokkoli igazi multivitamin és ásványi-anyag bomba: jelentős mennyiségű A-, C-, E- és B-vitamint tartalmaz, a benne lévő kalcium pedig erősíti a csontozatot.

4 010 Ft
egységár: 40,1 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999885435661
Márka:Pharmacoidea
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Pharmacoidea Brokkoli Sejtvédő Komplex Részletes leírás

TermékleírásLaktóz és cukormentes antioxidáns hatású italpor.A brokkoli igazi multivitamin és ásványi-anyag bomba: jelentős mennyiségű A-, C-, E- és B-vitamint tartalmaz, a benne lévő kalcium pedig erősíti a csontozatot. Sok benne a magnézium és a kálium, béta-karotin tartalmánál fogva pedig jótékonyan hat a szemre, a bőrre és az idegrendszerre is.Ajánlott fogyasztása: napi 1 teáskanál.BrokkoliA brokkoli A-, C-, E- vitaminokban, vasat, folsavban, kalciumban, foszforban, káliumban, glükozinolátokban, rostokban és fehérjékben gazdag. Hangsúlyozandó a benne rejlő tokoferol, niacin, pantoténsav, B1- és B2-vitamin is. A brokkoli kitűnő folsav- és béta-karotin forrás. Rendkívül gazdag növényi flavonoidokban, indolokban és izotiocianátokban. Hatalmas mennyiségben tartalmaz klorofillt.A rendkívüli antioxidatív glutation tartalmának köszönhetően jótékonyan hat az ízületi gyulladásban szenvedőkre is egyaránt. Ráadásuk egyenesen hat féle olyan vegyület található benne, amely csökkenti a vérnyomást. Jótékony hatással van a vérre, növeli az energiát. Segít a vérszegénység és a fáradékonyság leküzdésében, ezen kívül jót tesz a szívnek és a vérkeringésnek.TájékoztatásAz étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.