Biorganik Bio Aranysárga Lenmag 250 g

Biorganik Bio Aranysárga Lenmag 250 g

Raktáron

Az aranysárga lenmag, a mindenki által jól ismert barna lenmaghoz képest, magasabb Omega zsírsav tartalommal, több polifenollal, selymesebb, lágyabb ízzel és erőteljesebb sűrítő képességgel rendelkezik, ami emésztést elősegítő és béltisztító hatását is fokozza.

877 Ft
egységár: 3,51 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999559314407
Kiszerelés:250 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biorganik Bio Aranysárga Lenmag 250 g Részletes leírás

A lenmag magas rosttartalma is hozzájárul a megfelelő emésztéshez, ugyanakkor testsúlycsökkentő étrendek kiegésztőjeként sem feledkezhetünk meg róla. Cukorbetegek is bátran fogyaszthatják, mivel glikémiás indexe igen alacsony. Számos elengedhetetlen ásványi anyagot tartalmaz, így például: káliumot, foszfort, magnéziumot, kalciumot, ként, vasat, cinket, nátriumot, klórt, mangánt, szilíciumot és rezet.

Felhasználási javaslat: Ajánljuk müzlikhez, önmagában, mézzel, joghurthoz, kefírhez, süteményekbe, tejbe, gyümölcslébe.

A könnyebb emészthetőség érdekében ajánlott a lenmagot megőrölni és ilyen formában hozzáadni az ételekhez.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.