Éléskamra Puha Fánk és Nudli  Lisztkeverék 200 g

Éléskamra Puha Fánk és Nudli Lisztkeverék 200 g

Raktáron

Farsangi fánk lisztkeverék kb. 15 darab fánkhoz.  Kisérletezés, próbálgatások és sikertelen sütések helyett lisztkeverékeinkkel könnyedén készülhetnek paleo finomságok otthon, egyszerűen, percek alatt.

986 Ft
egységár: 4,93 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999887064470
Márka:Éléskamra
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Éléskamra Puha Fánk és Nudli Lisztkeverék 200 g Részletes leírás

Nem issza fel a sütés közben használt zsiradékot, így ebben biztosan különbözik a hagyományos fánkoktól. De ízében, állagában ahhoz nagyon hasonló finomság.

Elkészítési javaslat: 3 tojást és 1 tojássárgáját keverj el 50 ml hideg vízzel, add hozzá a fánklisztet és keverd csomómentesre egy kanállal vagy robotgéppel. Hagyd pihenni a tésztát 15 percet.

Ezt követően lisztes felületen nyútsd el 7 mm vastagságra, tetszőleges formára és méretre, szúrd ki, közepébe nyomj mélyedést, majd nem túl forró, ujjnyi magas mélységű zsiradékon süsd készre, oldalanként 2-3 perc alatt.

A fánkok sütés közben szép vastagra dagadnak. Langyosan a kívánt feltéttel fogyasztható.

Összetevők: tápióka keményítő, édesítőszer: eritrit, élelmi rostok (bambuszrost liszt, útifűmaghéj liszt), manióka liszt, mandulaliszt, szezámmag liszt, gluténmentes sütőpor, himalaja só

A fánk kiegyensúlyozott rosttartalma miatt az emésztésre is jótékony hatással lehet. A rost lassítja a szénhidrátok felszívódását, így hosszú ideig ad energiát és jóllakottság érzetet.

A keverékben a finomabb ízvilág elérése érdekében a szúrós ízű szódabikarbóna helyett gluténmentes sütőport használunk.

Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított naturális termék. Nem tartalmaz továbbá kókuszlisztet, konjac lisztet, élesztőt sem.

Beltartalmi érték 100 grammra vetítve
1009 kJ / 243,7 kcal
Zsír 2,3 g - ebből telített zsírsavak 0,8 g
Szénhidrát 65 g - ebből cukrok 0,2 g
Fehérje 6,3 g
Só 0 g
Poliolok 15,2 g
Rost 16,7 g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.