Yogi Bio Zöld Tea Matcha-Citrom /485504/

Yogi Bio Zöld Tea Matcha-Citrom /485504/

Raktáron

Ayurvéda gyógynövény- és citrus keverék.

1 472 Ft
egységár: 86,58 Ft / db
Kosárba
EAN kód:4012824403277
Kiszerelés:17 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Yogi Bio Zöld Tea Matcha-Citrom /485504/ Részletes leírás

A Yogi Bio Zöld Matcha-citrom tea az ájurvédikus gyógynövény ismeretet egyesíti a buddhista zöld tea készítés művészetével.

A matcha teát az érés előtti pár hétben elfedik a napfény elől, így jótékony élettani folyamatok indulnak be. Éréskor friss, élénkítő és frissítő hatású teafüvet szüretelnek, amit a buddhista szerzetesek szívesen fogyasztottak hosszú meditációjuk alatt. Eredetileg a matcha teát a japán elit fogyasztotta, és még ma is az egyik legízletesebb teaféle, amely különleges ízélményt nyújt.

Elkészítése: A forralt vizet kb. 80 fokra hagyjuk kihűlni, majd 2-3 percig áztassuk benne a filtert.

Összetevők: zöld tea* (tencha tea* 42%, sencha tea* 9%, matcha tea* 2%), lime* (8%), édesgyökér*, citromfű* (7%), citrom mirtusz*, borsmenta*, fekete bors*, szárított citromlé* (2%), guarana*, citromolaj*, citromverbéna*,citromhéj*, gyömbér*. *=ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.