Sukrin mini sweetener édesítő 300 db tabletta 18 g

Sukrin mini sweetener édesítő 300 db tabletta 18 g

Raktáron

Természetes alternatíva a cukrok és mesterséges édesítőszerek helyett már tabletta formában is!  300 db kalóriamentes édesítő tabletta praktikus műanyag dobozban. .

2 601 Ft
egységár: 144,52 Ft / g
Kosárba
EAN kód:7090017542337
Márka:Sukrin
Kiszerelés:18 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Sukrin mini sweetener édesítő 300 db tabletta 18 g Részletes leírás

Nyomokban sem tartalmaz semmilyen jelölendő allergént. Gluténmentes, cukormentes, tejmentes, tojásmentes, laktózmentes, fruktózmentes, pálmaolajmentes, szójamentes, búzamentes, élesztőmentes, GMO-mentes, vegán, halal, kóser, természetes.

Bármilyen méretű táskában könnyen elfér ez a kis dobozka, és egy könnyű mozdulattal máris annyit adagolunk, amennyit szeretnénk. Ráadás, hogy természetes édesítőszerről beszélünk, nem pedig szukralóz, aszpartám, vagy aceszulfám alapú, mesterséges édesítőszerről.

Egy tabletta ugyanolyan erős, mint egy teáskanál cukor.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.