Biomenü Bio Árpafű Por 250 G

Biomenü Bio Árpafű Por 250 G

Nincs raktáron

A súlykontroll alappillére Hatékony méregtelenítő, roboráló, lúgosító és vitamin-komplex Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai az erek normális működése a csontok normális működése a porc normális működése az íny normális működése a bőr normális működése a fogak normális működése növeli a vas felszívódását normális véralvadás normál izomfunkció az emésztőenzimek normális működése normál fogak fenntartása a csont normális növekedése és fejlődése a gyermekeknél elektrolit egyensúly normális oxigénszállítás a szervezetben normális DNS-szintézis normál sav-bázis metabolizmus normális termékenység és reprodukció zsírsavak normális metabolizmusa normál haj fenntartása normális tesztoszteronszint a vérben normális energiatermelő anyagcsere a normál látás fenntartása normális pszichológiai funkció az immunrendszer normális működése a sejtek oxidatív stressz elleni védelme a fáradtság csökkenése az E-vitamin csökkentett formájának regenerálása normális energiatermelő anyagcsere normális neurotranszmisszió a sejtmegosztás és a specializáció folyamata csökkenti a csont ásványi anyag elvesztését a posztmenopauzális nőknél normális fehérjeszintézis sejtosztódási folyamat vörösvérsejtek és hemoglobin képződése a gyermekek normális kognitív fejlődése normál szénhidrát anyagcsere normális makrónápanyag-metabolizmus az A-vitamin normális metabolizmusa normál körmök fenntartása Részletes leírás Az árpát az első gabonaféleként tartják számon, történelme i.

Kosárba
EAN kód:5999886305383
Márka:BioMenü
Kiszerelés:250 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biomenü Bio Árpafű Por 250 G Részletes leírás

A súlykontroll alappillére

Hatékony méregtelenítő, roboráló, lúgosító és vitamin-komplex

Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai az erek normális működése a csontok normális működése a porc normális működése az íny normális működése a bőr normális működése a fogak normális működése növeli a vas felszívódását normális véralvadás normál izomfunkció az emésztőenzimek normális működése normál fogak fenntartása a csont normális növekedése és fejlődése a gyermekeknél elektrolit egyensúly normális oxigénszállítás a szervezetben normális DNS-szintézis normál sav-bázis metabolizmus normális termékenység és reprodukció zsírsavak normális metabolizmusa normál haj fenntartása normális tesztoszteronszint a vérben normális energiatermelő anyagcsere a normál látás fenntartása normális pszichológiai funkció az immunrendszer normális működése a sejtek oxidatív stressz elleni védelme a fáradtság csökkenése az E-vitamin csökkentett formájának regenerálása normális energiatermelő anyagcsere normális neurotranszmisszió a sejtmegosztás és a specializáció folyamata csökkenti a csont ásványi anyag elvesztését a posztmenopauzális nőknél normális fehérjeszintézis sejtosztódási folyamat vörösvérsejtek és hemoglobin képződése a gyermekek normális kognitív fejlődése normál szénhidrát anyagcsere normális makrónápanyag-metabolizmus az A-vitamin normális metabolizmusa normál körmök fenntartása Részletes leírás

Az árpát az első gabonaféleként tartják számon, történelme i.e. 7000-ig nyúlik vissza. Árpafüvünket az európai gazdálkodók organikus módon termesztik termékeny síkságokon. Az árpafű fiatal korában, a tápanyagtartalma csúcsán kerül betakarításra. Ezt követően az egyik legnagyobb, rendkívül innovatív és hatékony európai dehidratációs üzem dolgozza fel. A végső feldolgozási lépés magában foglalja a zsenge fű finom porrá őrlését. 1 kg por előállításához 5 kg friss levél szükséges .

Az őrlemény bővelkedik az egészségu¨nk számára létfontosságú mikrotápanyagokban, illetve gazdag fehérjékben is. A 22 aminosavból 18-at tartalmaz, beleértve a 8 esszenciális aminosavat, amit a szervezetu¨nk nem képes saját maga számára előállítani. Az árpafű por kitűnő forrás a vegetáriánusok étrendjéből gyakran hiányzó fehérjék pótlására, amelyeket magas koncentrációban és a szervezetu¨nk számára ideális arányban tartalmazhat. Biztosíthatja a kiegyensúlyozott tápanyag-összetételt, illetve azokat a sejtfunkciókhoz szu¨kséges tápanyagokat, amelyek elősegíthetik a növekedést és a fejlődést.

Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás

Egy adag = 3-5 g

1 adag naponta egyszer vagy kétszer, folyadékba keverve, az első héten csökkentett adagban

Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen

Nyilatkozatok

ALLERGÉNEK

Igazoljuk, hogy a termék nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek allergiát vagy intoleranciát okozhatnak összetevőként a 1169/2011/EU rendelet II. mellékletében felsorolt allergének alapján. A gluténnel való keresztfertőződés azonban esetlegesen fennállhat (lásd az alábbi magyarázatot). Ez a kijelentés a termék gyártójának tájékoztatásán alapul.

Míg a búzafű és az árpafű tiszta formájukban gluténmentesnek számít, fontos, hogy hogyan termesztik és dolgozzák fel a terméket. A búza- és az árpamag glutént tartalmaz. Ezért, ha egy mezőgazdasági termelő hagyja, hogy a fű a betakarítása előtt felmagozzon, akkor az adott termény glutént tartalmaz. Míg a fűporok minőségi, ellenőrzött forrásból származnak, és nem feltételezzük, hogy felmagzás után takarították be, ajánljuk, hogy bárki, aki celiakiás vagy gluténmentes diétával küzd, kerülje el azokat a termékeket, amelyek búza- vagy árpafüvet tartalmaznak.

HITELESÍTÉS

A termék 100% -ban természetes és nem tartalmaz olyan adalékanyagokat, mint cukrok, savak, színezékek, tartósítószerek stb.

GMO MENTES

A termék genetikai módosítástól mentes. Folyamatszabályozás van érvényben annak biztosítására, hogy a géntechnológiailag módosított anyagokkal való véletlen szennyeződés ne történjen. A termék nem szerepel a géntechnológiával módosított élelmiszerekről és takarmányokról szóló 1829/2003/EK és 1830/2003/EK rendeletekben.

ROVARIRTÓK

A termék megfelel a 834/2007/EK tanácsi rendeletben (és az azt követő módosításokban) meghatározott követelményeknek. Szintén megfelel a Soil Association szigorú ökológiai gazdálkodási szabványainak. A gyártási folyamat során a termék és a csomagolóanyag nem érintkezik peszticidekkel vagy növényvédőszer-maradványokkal. Peszticideket nem tárolnak a helyszínen és nem használják a gyártási vagy raktározási területeken.

SUGÁRZÁS

A termék nem besugárzott és megfelel az EU 1999/3/EC rendeletének.

BSE NYILATKOZAT

A termék kizárólag növényi eredetű és nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Nem állati eredetű és nem került kapcsolatba állati eredetű összetevőkkel.

OLDÓSZEREK

A gyártási folyamat során oldószerhasználat nem történt.

NEMKÍVÁNATOS ANYAGOK SZINTJE

A termék szigorúan ellenőrzött gyártási folyamata biztosítja, hogy a nemkívánatos anyagok (nehézfémek, PAH, mikotoxinok stb.) szintje az uniós jogszabályok által meghatározott határérték alatt maradjon (2073/2005/EK, 1881/2006/EK rendelet és módosításai), beleértve az EFSA által az élelmiszer-szennyező anyagokra vonatkozó ajánlásokat.

ÁLLATKÍSÉRLETI NYILATKOZAT

A termékkel kapcsolatban semmilyen állatkísérlet nem történt.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Ha Ön terhes, szoptat, beteg vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Ha az orvosa nem nyitott az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.