Biomenü Bio Kendermag Fehérje Por 125 G

Raktáron

BioMenü Bio kendermag fehérje por 125 g A tömény fehérjeforrás! A kendermag fehérje por sokféle nélkülözhetetlen növényi tápanyagot tartalmaz és növelheti a szellemi teljesítőképességet  a fáradtság és a fáradékonyság csökkenése elektrolit egyensúly normális energiatermelő anyagcsere az idegrendszer normális működése normál izomfunkció a sejtosztódás folyamata normális fehérjeszintézis normális pszichológiai funkció a normál csontok fenntartása a normál fogak fenntartása  A cannabis sativa L magja, a kendernek egy kábítószermentes kannabisz változata.

1 792 Ft
egységár: 14,34 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999886305338
Márka:BioMenü
Kiszerelés:125 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biomenü Bio Kendermag Fehérje Por 125 G Részletes leírás

BioMenü Bio kendermag fehérje por 125 g

A tömény fehérjeforrás!

A kendermag fehérje por sokféle nélkülözhetetlen növényi tápanyagot tartalmaz és növelheti a szellemi teljesítőképességet 

  • a fáradtság és a fáradékonyság csökkenése
  • elektrolit egyensúly
  • normális energiatermelő anyagcsere
  • az idegrendszer normális működése
  • normál izomfunkció
  • a sejtosztódás folyamata
  • normális fehérjeszintézis
  • normális pszichológiai funkció
  • a normál csontok fenntartása
  • a normál fogak fenntartása 

A cannabis sativa L magja, a kendernek egy kábítószermentes kannabisz változata.
Ez a figyelemre méltó szuperélelmiszer kiváló fehérjeforrás, amely esszenciális aminosavat tartalmaz.

A kendermag optimális forrása a zsírsavaknak, beleértve az omega 3-6-9-et és a létfontosságú ásványi anyagokat is.

A kendermag két fő fehérjéje az edesztin és az albumin.

Ezek a kiváló minőségű tároló fehérjék könnyen emészthetőek és táplálkozási szempontból jelentős mennyiségű aminosavat tartalmaznak.
A hagyományos keleti orvostudomány és a klinikai vizsgálatok azonosították a kendermagot funkcionális élelmiszerként és fontos élelmiszerforrásként.
A nyers kendermagok közül a legjobb minőségűeket kézzel válogatják ki, majd 43°C-on préselik, hogy a kenderolajat a szilárd anyagoktól elválasszák, majd pasztát képeznek belőle.
Miután a paszta megszáradt, ez lesz az alapja a kenderpornak.
A kenderport a száltartalom csökkentése érdekében szitálják, miközben megmarad a fehérje legtöbbje.
A bio kenderfehérje magas fehérjetartalmú, amely esszenciális aminosavakat tartalmaz.
Ritka az az élelmiszer, amelyben mind a 22 aminosavat megtaláljuk.
Ez magába foglalja azt a 8-at is, amit a szervezetünk önmagától nem tud termelni tehát táplálékokból kell magunkhoz vennünk. Található még benne több antioxidáns, valamint rengeteg vitamin és ásványi anyag.
A kender fehérjéi a globuláris fehérjék, az edestin és az albumin. Magas fehérjetartalma miatt egyre népszerűbb a sportemberek és az aktív életmódot folytatók között.

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.