Biomenü Bio Kendermag hántolt 250 g

Biomenü Bio Kendermag hántolt 250 g

Nincs raktáron

A hántolt kendermag sokféle nélkülözhetetlen növényi tápanyagot tartalmaz és növeli szellemi teljesítőképességünket. Ez a figyelemre méltó szuperélelmiszer kiváló fehérjeforrás, amely esszenciális aminosavat tartalmaz.

Kosárba
EAN kód:5999886305321
Kiszerelés:250 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biomenü Bio Kendermag hántolt 250 g Részletes leírás

A bio kenderfehérje magas fehérjetartalmú, amely esszenciális aminosavakat tartalmaz. Ritka az az élelmiszer, amelyben mind a 22 aminosavat megtaláljuk. Ez magába foglalja azt a 8-at is, amit a szervezetünk önmagától nem tud termelni tehát táplálékokból kell magunkhoz vennünk. Található még benne több antioxidáns, valamint rengeteg vitamin és ásványi anyag. A kender fehérjéi a globuláris fehérjék, az edestin és az albumin. Magas fehérjetartalma miatt egyre népszerűbb a sportemberek és az aktív életmódot folytatók között.

A kendermagok optimális forrásai a zsírsavaknak, beleértve az omega 3-6-9-et és a létfontosságú ásványi anyagokat is. A kendermag két fő fehérjéje az edesztin és az albumin. Ezek a kiváló minőségű tároló fehérjék könnyen emészthetőek és táplálkozási szempontból jelentős mennyiségű aminosavat tartalmaznak. A hagyományos keleti orvostudomány és a klinikai vizsgálatok azonosították a kendermagot funkcionális élelmiszerként és fontos élelmiszerforrásként. A nyers kendermagok közül a legjobb minőségűeket kézzel válogatják ki, majd természetes vízzel tisztítják.

Javasolt felhasználás, adagolás: A kendermagot többek között fogyaszthatod joghurtba, müzlibe keverve vagy esetleg szórhatod salátára. Egy adag 30 g. A termék nyolc napi adagot tartalmaz.

Összetevők: 100% bio kendermag (cannabis sativa)


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.