Biomenü Bio Kurkuma Őrölt 250 g

Raktáron

Az organikus kurkuma por segítségével adhatunk ízt a curryknek és a leveseknek, a grillezett zöldségek ízletes fűszerezéséhez.  Jellegzetes sárga színe és enyhe, fűszeres íze van.  .

2 296 Ft
egységár: 9,18 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999886305970
Kiszerelés:250 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biomenü Bio Kurkuma Őrölt 250 g Részletes leírás

A kurkumában található kurkumin pozitív hatással van az egészségünkre. Ez az egyik természetes antioxidáns. Gyulladáscsökkentő, pozitív hatással van az emésztésre, a májra, a szív- és érrendszerre, a légzőszervekre, az ízületekre és a csontokra. 
A kurkumát inkább az ázsiai konyhából ismerjük, bár hazánkban nemrég vált népszerűvé. A curry fűszerek és más keverékek alkotórésze, amelyeknek összetéveszthetetlen sárga színt és kellemes aromát kölcsönöz. Alkalmas mártásokhoz, levesekhez és főtt rizshez is.

Talán a létező leghatékonyabb gyógynövény, Indiában tradicionális ájurvédikus gyógynövény.

Erős antioxidáns, hatékony gyulladáscsökkentő, antikarcinogén (daganatellenes), antibakteriális, antivirális (vírusölő), antimikrobás és immunstimuláló hatású. A megmosott szárakat megszárítják és megőrlik, az asztalra, jellegzetes aromájú, sárga porként kerül. Bőrápoló szerként is kitűnő, mert szabályozza a a faggyúmirigy működést, tisztítja a pórusokat, fokozza a kapilláris keringést és a kollagéntermelést.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.