AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (20) 211 88 88
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Biomenü Bio Mangó Szárított 125 G

Márka: BioMenü
2-8 munkanap múlva Önnél.
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 125 g
Ezt a terméket legutóbb 8 napja vették meg.
5999860122432
Aktuális ár:
1 935 Ft
Egységár:
15,48 Ft / g
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Tápanyagok tárháza diéta során is!

Gazdag antioxidánsokban, vitaminokban, ásványi anyagokban és számos egészségügyi előnnyel bír

Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai Tápanyagokban gazdag Magas antioxidánstartalom Fokozhatja az immunitást Támogathatja a szív egészségét Javíthatja az emésztőrendszert Támogathatja a szem egészségét Javíthatja a haj és a bőr egészségét Finom, sokoldalú és könnyen felvehető diéta Részletes leírás

A világ egyes részein a mangót (mangifera indica) a „gyümölcsök királyának” hívják. Nagy, csonthéjas magja van. A mangó Indiában és Délkelet-Ázsiában őshonos, több mint 4000 éve termesztik. Többszáz féle mangó létezik, mindegyik egyedi ízű, alakú, méretű és színű.

Ez a gyümölcs nem csak finom, hanem lenyűgöző táplálkozási profillal is büszkélkedhet. Tény, hogy tanulmányok a mangót és tápanyagait összefüggésbe hozzák olyan egészségügyi előnyökkel, mint például a jobb immunitás, emésztőrendszer és látás, valamint bizonyos ráktípusok alacsonyabb kockázata.

A mangó alacsony kalória-, mégis magas tápanyagtartalmú – különös tekintettel a C-vitaminra, amely támogatja az immunitást, a vas felszívódását, a növekedést és a regenerálódást.

A mangó több mint egy tucat különféle típusú polifenolt tartalmaz, beleértve a mangiferint, amely különösen hatékony. A polifenolok a testben antioxidánsként működnek.

A mangó kiváló forrása a folsavnak, számos B-vitaminnak, valamint az A, C, K és E vitaminoknak - ezek mindegyike hozzájárul az immunitás fokozásához.

A mangó magnéziumot, káliumot és mangiferin antioxidánst tartalmaz, amelyek mind támogatják az egészséges szívműködést.

A mangó emésztő enzimekkel, vízzel, élelmi rosttal és egyéb vegyületekkel rendelkezik, amelyek elősegítik az emésztőrendszer egészséges működését.

A mangó luteint, zeaxantint és A-vitamint tartalmaz - amelyek támogatják a szem egészségét. A lutein és a zeaxantin védelmet nyújthat a napfény ellen, míg az A-vitamin hiánya látási problémákat okozhat.

A mangó C-vitamint tartalmaz, amely rugalmasságot biztosít a bőrnek, megakadályozza a megereszkedést és a ráncok kialakulását. Ezenkívül A-vitamint is szolgáltat, amely szükséges a haj egészségéhez.

A mangó polifenolok leküzdhetik az oxidatív stresszt, amely a vastagbél-, tüdő-, prosztata-, emlő- és csontrákhoz kapcsolódik.

A mangó vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban gazdag, számos egészségügyi előnnyel bír, beleértve a potenciális rákellenes hatásokat, valamint a jobb immunitást, az emésztőrendszer, a szem, a bőr és a haj egészségét.

Ismertetők, receptek, cikkek, hivatkozások A mangó fogyasztásának egészségügyi előnyei Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás

Egy adag = ízlés szerint

Nyersen fogyasztható vagy étel összetevőként használható

Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Ha Ön terhes, szoptat, beteg vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Ha az orvosa nem nyitott az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!