Caleido L-Karnitin Tartarát Kapszula 60 Db 620 Mg-Os Kapszula

Caleido L-Karnitin Tartarát Kapszula 60 Db 620 Mg-Os Kapszula

Raktáron

L-Karnitin Tartalát.

2 422 Ft
egységár: 40,37 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999860122531
Márka:Caleido
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Caleido L-Karnitin Tartarát Kapszula 60 Db 620 Mg-Os Kapszula Részletes leírás

TERMÉSZETES AMINOSAV-SZÁRMAZÉK!
Hatással lehet a súlycsökkentésre, az agy működésére és a sportteljesítményre is

RÉSZLETES LEÍRÁS
Az L-karnitin egy tápanyag és étrend-kiegészítő. Fontos szerepet játszik az energiatermelésben azáltal, hogy zsírsavakat szállít a sejtek mitokondriumaiba. A mitokondriumok motorként működnek a sejtekben, zsírokat égetnek, hogy a szervezet által felhasználható energiát hozzanak létre.

A szervezet lizin és metionin aminosavakból L-karnitint állíthat elő. Ahhoz, hogy a szervezet elegendő mennyiségben tudja előállítani, rengeteg C-vitaminra van szüksége. L-karnitinhoz a szervezet által történő előállítás mellett kis mennyiségben állati termékek, például hús vagy hal fogyasztásával is hozzá lehet jutni. Lehetséges, hogy vegánok vagy bizonyos genetikai problémákkal küzdők nem képesek elegendő L-karnitinnal ellátni a szervezetüket.

Ezek teszik az L-karnitint létfontosságú tápanyaggá.

Az L-karnitin fő szerepe a mitokondriális funkció és az energiatermelés a testben. A sejtekben segít a zsírsavaknak a mitokondriumokba történő átjuttatásában, ahol azok energiatermelés céljából elégethetők. Az L-karnitin-készletek körülbelül 98%-a az izmokban, a többi nyomokban a májban és a vérben található.

Az L-karnitin elősegítheti a mitokondriális funkció fokozását, amely kulcsszerepet játszik a betegségekkel kapcsolatban és az egészséges öregedésben.

Az újabb kutatások vizsgálják a karnitin különféle formáinak lehetséges előnyeit, amelyeket különféle állapotok kezeléséhez lehet felhasználni, ideértve a szív- és agy betegségeit is.

ÖSSZETÉTEL
l-karnitin tartarát; csomósodásgátló: szilícium-dioxid; kapszulahéj: szarvasmarha zselatin; színezőanyag: titánium-dioxid

Természetes anyagokból: GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; Zsírmentes; Fehérjében gazdag

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.