Jasberry Bio Jasberry Rizs 500 g

Jasberry Bio Jasberry Rizs 500 g

Nincs raktáron

A jasberry egy új rizsfajta, amely évtizedekig tartó természetes keresztezés eredménye. A sötétlila szín és a magas antioxidáns tartalom a rizst szuperétellé teszi - emellett lágy, aromás és nagyszerű ízű.

Kosárba
EAN kód:8858958092040
Márka:Jasberry
Kiszerelés:500 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Jasberry Bio Jasberry Rizs 500 g Részletes leírás

A jasberry rizs antioxidáns kapacitása – amelyet egy független laboratórium igazol és ellenőriz – olyan magas, hogy nem csak a szokásos szuperételekkel versenyezhet, hanem még meg is haladja őket: A jasberry ORAC-értéke (oxigén radikális abszorbanciaképessége) háromszor annyi, mint a fekete áfonyáé négyszer olyan magas, mint a goji bogyóé és 7-szer annyi, mint a kelkáposztáé. Antioxidáns kapacitása 40-szerese a barna rizsének.

A gyártó számára különösen fontos a thaiföldi rizstermelők támogatása, akik a világ legszegényebbek közé tartoznak. Más társadalmi induló vállalkozások mellett a 2017-es elkötelezettségük nyertes volt a Chivas The Venture Thailand versenyen, a szociális induló vállalkozások versenyén, amely elősegíti a projekt előrehaladását.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.