Boc'n'Roll Eco Fekete SzendvicsCsomagoló 1 db

Nincs raktáron

hu::A Roll’eat szendvics – és ételcsomagoló termékek kreatív alternatívát kínálnak az eldobható, egyszer használatos csomagolóanyagok helyett. Használd újra és újra, mondj búcsút ez egyszer használatos csomagolásnak! Mondj búcsút az egyszer használatos csomagolóknak és kezdj egy felelősen tenni a környezetedért.

Kosárba
EAN kód:8414606510832
Márka:BocnRoll
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Boc'n'Roll Eco Fekete SzendvicsCsomagoló 1 db Részletes leírás

hu::A Roll’eat szendvics – és ételcsomagoló termékek kreatív alternatívát kínálnak az eldobható, egyszer használatos csomagolóanyagok helyett.
Használd újra és újra, mondj búcsút ez egyszer használatos csomagolásnak!
Mondj búcsút az egyszer használatos csomagolóknak és kezdj egy felelősen tenni a környezetedért. Nem is hinnéd, hogy egyetlen apró tudatos eszközhasználat milyen hatással lehet a családi költségvetésre, a kevesebb hulladéktermelés már csak hab a tortán.
A visszazárható tépőzárnak köszönhetően a szendvicscsomagoló, könnyen nyitható-zárható és bármilyen alakú szendvicsre ráillik. A két oldalsó részt hajtsd fel majd hajtsd rá jobbról, majd balról és semmi nem fog kilógni, kifolyni, még a majonéz sem. Használhatod almához, körtéhez, bármilyen zöldséghez, szendvicshez, tortillához, kekszhez, műzliszelethez.
Könnyen kezelhető, kompakt, alátétként is használhatod, ha teljesen kinyitod, de a szendvicsedet is eheted belőle közvetlenül.
Mosógépben mosható és pár óra alatt teljesen megszárad.
Összehajtott mérete: 11 x 15 cm
Kihajtott mérete: 54 x 32 cm
Anyaga: 100% poliészter
Hogyan tisztítsd?
Elegendő egy nedves szivaccsal áttörölnöd, a morzsákat egy mozdulattal le tudod törölni.
Ha úgy érzed, hogy ráfér egy alaposabb tisztítás a szendvicscsomagolóra, akkor rakd bele a mosógépbe és 30°C-on mosd ki. A tépőzárat csatold össze úgy, hogy a kis fülre simuljon rá és NE hajtsd össze a Boc’n’Rollt. A tépőzárat azért kell rögzíteni, hogy a tépőzár apró karmocskái ne szedjék szét a mosógépben mosott más ruhákat.
Csipeszeld ki és nagyon hamar megszárad. Ne rakd bele a szárítógépbe!
Mit kell még tudni róla?
BPA mentes, minden típusú ételre engedélyezett és persze folyamatosan ellenőrzik, hogy mindig ugyanazt a minőséget kapd.
Vízhatlan kívül, belül
A belső rész folttaszító, nem színeződik el és nem marad foltos.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.