Bocnroll young természet szendvics csomagoló 1 db

Raktáron

Mondj búcsút az egyszer használatos csomagolóknak és kezdj felelősen tenni a környezetedért.  .

3 203 Ft
egységár: 3 202,79 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8414606815760
Márka:BocnRoll
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bocnroll young természet szendvics csomagoló 1 db Részletes leírás

Bocnroll young szendvics – és ételcsomagoló termékek kreatív alternatívát kínálnak az eldobható, egyszer használatos csomagolóanyagok helyett.

Nem is hinnéd, hogy egyetlen apró tudatos eszközhasználat milyen hatással lehet a családi költségvetésre, a kevesebb hulladéktermelés már csak hab a tortán.
A visszazárható tépőzárnak köszönhetően a szendvicscsomagoló, könnyen nyitható-zárható és bármilyen alakú szendvicsre ráillik.Használhatod almához, körtéhez, bármilyen zöldséghez, szendvicshez, tortillához, kekszhez, műzliszelethez.

Könnyen kezelhető, kompakt, alátétként is használhatod, ha teljesen kinyitod, de a szendvicsedet is eheted belőle közvetlenül.

Mosógépben mosható és pár óra alatt teljesen megszárad.

Hogyan tisztítsd?
Elegendő egy nedves szivaccsal áttörölnöd, a morzsákat egy mozdulattal le tudod törölni.
Ha úgy érzed, hogy ráfér egy alaposabb tisztítás a szendvicscsomagolóra, akkor rakd bele a mosógépbe és 30°C-on mosd ki. A tépőzárat csatold össze úgy, hogy a kis fülre simuljon rá és NE hajtsd össze. A tépőzárat azért kell rögzíteni, hogy a tépőzár apró karmocskái ne szedjék szét a mosógépben mosott más ruhákat.
Csipeszeld ki és nagyon hamar megszárad. Ne rakd bele a szárítógépbe!

Mit kell még tudni róla?
BPA mentes, minden típusú ételre engedélyezett és persze folyamatosan ellenőrzik, hogy mindig ugyanazt a minőséget kapd.
Vízhatlan kívül, belül. A belső rész folttaszító, nem színeződik el és nem marad foltos.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.