Bioheal prostasolv forte kapszula 70 db

Raktáron

A ProstaSolv összetevői közül a szabalpálma termés támogatja a prosztata normál működését és a vizeletáramlást. A szabalpálma továbbá jótékony hatással van a férfiak egészségére, támogatja a természetes hajnövekedést.

4 114 Ft
egységár: 58,77 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999088301770
Márka:Bioheal
Kiszerelés:70 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioheal prostasolv forte kapszula 70 db Részletes leírás

A ProstaSolv összetevői közül a szabalpálma termés támogatja a prosztata normál működését és a vizeletáramlást. A szabalpálma továbbá jótékony hatással van a férfiak egészségére, támogatja a természetes hajnövekedést.

A Bioheal ProstaSolv összetevői jótékonyan hatnak a prosztata működésére, elősegítik a természetes hajnövekedést, hozzájárulnak a férfiak egészségéhez. Kiemelkedő mennyiségű szabalpálma kivonatot tartalmaz, valamint tökmag kivonatot, béta-szitoszterolt, D3-vitamint, cinket és szelént!


Ön tudta, hogy…?
a szabalpálma támogatja a prosztata normál működését és a vizeletáramlást
a cink hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában
a szelén részt vesz a normál spermaképződésben, és hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához
a D3-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához

Adagolás: Napi egy kapszula, étkezés után, 1-2dl folyadékkal. A készítmény hosszan tartó, kúraszerű alkalmazása javasolt. A kedvező hatások eléréséhez minimum 6-8 hét szükséges.

Összetevők: szabalpálma kivonat (Serenoa repens L.), tömegnövelő szer (kalcium-foszfátok), zselatin, szójabab kivonat (Glycine max L.), cink-glükonát, tökmag kivonat (Cucurbita pepo L.), csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid), kolekalciferol, nátrium-szelenit.

Hatóanyag mennyiség kapszulánként
NRV1
Szabalpálma kivonat
320 mg
-
Béta-szitoszterol
30 mg
-
Tökmag kivonat
25 mg
-
D3-vitamin
5µg
100%
Cink
10 mg
100%
Szelén
200 µg
363%

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.