Ataisz rizspehely rizskásának 250 g

Raktáron

Natúr, ízesítés nélküli gazdag, tápláló reggeli rizskása készítéséhez. Semmilyen adalékanyagot nem adnak hozzá a riszhez és nem is vesznek ki belőle semmit, tehát minden érték, amely a rizsben természetes formában megtalálható, a kásában is benne van.

661 Ft
egységár: 2,64 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999885872053
Márka:Ataisz
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ataisz rizspehely rizskásának 250 g Részletes leírás

Öntsük fel kétszeres mennyiségű forró vízzel vagy növényi tejjel és hagyjuk állni 5-10 percig. Ízlés szerint fogyaszthatjuk édesen vagy sósan, ízesíthetjük karobporral, fahéjjal, gyümölcsökkel, zöldségekkel.


Allergén információ:
A termék, zabot, szezámmagot, zellert, búzát és glutént is feldolgozó üzemben készült.

Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energiatartalom: 1659 KJ/ 397 kcal
Zsír: 2,8 g,
-amelyből telített zsírsavak: 0,8 g
Szénhidrát: 71,3 g,
amelyből cuko:ok 0,094g,
Fehérje: 11 g,
Só: 0,01 g.

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.