Eat Real lencse chips paradicsom és bazsalikom ízű 40 g

Nincs raktáron

A lencse chips-ek fehérjében és rostokban gazdagok, vegánok, kóserek és gluténmentesek. Nem tartalmaznak búzát, mesterséges tartósítószereket, mesterséges színezékeket, génmódosított összetevőket. 40%-kal kevesebb a zsírtartalmuk mint a hagyományos burgonya chipseknek.

Kosárba
EAN kód:5026489484006
Kiszerelés:40 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Eat Real lencse chips paradicsom és bazsalikom ízű 40 g Részletes leírás

A lencse chips-ek fehérjében és rostokban gazdagok, vegánok, kóserek és gluténmentesek.Nem tartalmaznak búzát, mesterséges tartósítószereket, mesterséges színezékeket, génmódosított összetevőket.40%-kal kevesebb a zsírtartalmuk mint a hagyományos burgonya chipseknek.Vegetáriánus, gluténmentes, MSG mentes, nem tartalmaz génmódosított összetevőket, kóser.Összetevők:lencse liszt (48%),burgonyakeményítő,növényi olaj (repce),kukoricaliszt,paradicsom és bazsalikom fűszerkeverék(rizsliszt, cukor, dextróz, só, paradicsompor, élesztőkivonat por, vöröshagymapor, fűszernövények (beleértve bazsalikom),fokhagymapor,citromsav,természetes színezék (paprika kivonat),természetes aroma,fűszerekNyomokban tartalmazhat: földimogyoró, brazil dió, mandula, kesudió, pisztácia, szezámmag, búza.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.