Friss pufi puffasztott rizs méz-fahéj 85 g

Raktáron

Mézes-fahéjas puffasztott termékeinket valódi termelői mézzel csurgatjuk le és az ízvilágot egy kis fahéjjal is megbolondítjuk. Mézes-fahéjas puffasztott rizs termékünknél hazai alapanyagokat használunk, hiszen a rizst magunk vetjük és aratjuk, az ízesítéshez felhasznált mézet pedig a helyi termelőktől vásároljuk.

480 Ft
egységár: 5,65 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999882885063
Márka:Friss Pufi
Kiszerelés:85 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Friss pufi puffasztott rizs méz-fahéj 85 g Részletes leírás

Mézes-fahéjas puffasztott termékeinket valódi termelői mézzel csurgatjuk le és az ízvilágot egy kis fahéjjal is megbolondítjuk. Mézes-fahéjas puffasztott rizs termékünknél hazai alapanyagokat használunk, hiszen a rizst magunk vetjük és aratjuk, az ízesítéshez felhasznált mézet pedig a helyi termelőktől vásároljuk. Édeskés íze miatt sokak kedvence, egészséges, de tápanyagokban gazdag nassolnivalóként is bátran fogyasszuk. Süteményekhez, díszítésre is kiváló. Összetevők: Puffasztott fehér rizs (75 %), cukor, víz, méz, fahéj.A termék glutént tartalmazhat.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.