Natura árpapehely 500 g

Raktáron

Az árpa pelyhesített formája a laposra préselt mag, melyben hasonlóan a többi gabonafélék pelyheihez benne található a teljes mag, minden összetevőjével együtt. .

508 Ft
egységár: 1,02 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997848514699
Kiszerelés:500 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura árpapehely 500 g Részletes leírás

Az árpapehely tisztított, előkészített, gőzölés utáni hántolt árpa laposra préselt magja, melyben megtalálható a teljes mag összetevője. Többek között a müzliben is megtalálható az árpa ezen formája, melynek fogyasztása élettani szempontból elengedhetetlen. Az árpapehely igen gazdag rostban, ennek köszönhetően tisztán tartja a beleket és a gyomrot, továbbá csökkenti a koleszterin szintet. Rendszeres fogyasztása segít megelőzni a szív és érrendszeri betegségeket, megakadályozza az elhízást és a bélrenyheséget.

Felhasználása igen sokrétű lehet. Főételekhez köretként kiválthatjuk vele a rizst. Reggeli alapanyagnak tejfélékkel kiváló, továbbá sokféle kekszek és sütemények összetevője lehet.

Erősen javasolt a fogyasztása várandós és szoptatós kismamák részére, továbbá erős fizikai igénybevétel alkalmával. Kisgyerekek számára szinte elengedhetetlen a fejlődésük érdekében.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.