Natura zabpehelyliszt 500 g

Natura zabpehelyliszt 500 g

Raktáron

A zabból  készített különböző finomságú liszteket különféle liszttel sűrítendő ételekhez adhatjuk sűrítőanyagként, vagy bármilyen pékárút, illetve otthoni termékeket (palacsinta, lepények,  kenyér, pogácsa.

656 Ft
egységár: 1,31 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997848514477
Márka:Natura
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura zabpehelyliszt 500 g Részletes leírás

Figyelembe kell venni, hogy a zab önmagában sikérmentes, ezért a pékárúkat  ki kell egészíteni egyéb sikértartalmú lisztekkel, vagy tegyünk hozzá búzasikért (vagy más néven szejtánt, azaz búzahúst).

A zabliszt vizes keveréke önmagában erősen ragad, illetve nyálkás, csúszós.  Ezen  a tulajdonsága azonban előny, hiszen  a gyomorban előnyösen hasznosul, mivel az említett  nyálkaképző hatás a gyomorfalat védi.

Felhasználható pudingokhoz, krémekhez, ételek besűrítésére. Érdemes a fehér lisztet kiváltani vagy bizonyos százalékban lecserélni zabpehelylisztre.

A zabpehely és zabliszt 6-7%-át kitevő zsírtartalom a szervezet számára különessen fontos, ugyancsak nélkülözhetetlen, többszörösen telítetlen linolsavat mintegy 40%-ban tartalmaz.

Átlagos tápérték 100 gramm termékben:

Energia: 1669Kj/kcal Fehérje: 9,2g Szénhidrát: 71,3g Zsír: 62,g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.