Naturgold bio vegasca csíráztató földkeverék 3 l

Naturgold bio vegasca csíráztató földkeverék 3 l

Nincs raktáron

Kiváló minőségű NaturGold földkeverék. Ez nem egy szokványos, bárhol beszerezhető virágföld. Kifejezetten a csírázó gabonafüvek igényeihez fejlesztettük ki. Összetevőinek köszönhetően kiváló táptalaja a csírázó gabonáknak, meggyorsítja, és biztonságosabbá teszi a kelést, erősíti és táplálja a csírákat.

Kosárba
EAN kód:5998213106075
Márka:Naturgold
Kiszerelés:2300 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturgold bio vegasca csíráztató földkeverék 3 l Részletes leírás

Ideális tápanyag-szolgáltató képességének, és jó vízháztartásának köszönhetően a búzafű nagy, és életerős lesz, gyorsan fejlődik. Mindezt úgy, hogy vegyszereket és műtrágyákat egyáltalán nem tartalmaz.

Elismert, védjegyes minőség. Kiszerelés: 3 liter


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.