Naturgold tönkölybúza teljes őrlésű liszt Dinkel 1000 g

Naturgold tönkölybúza teljes őrlésű liszt Dinkel 1000 g

Raktáron

A tönköly kedvező élettani hatással bír, rengeteg olyan tápanyagot tartalmaz, amelyek jótékonyan hatnak a szervezetünkre. A tönkölyliszttel készített ételek táplálóak, egészségesek és ízletesek. Kovászos, élesztős kenyerek, pékáruk, kekszek, pizzák készítéséhez.

1 071 Ft
egységár: 1,07 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999882425597
Márka:Naturgold
Kiszerelés:1000 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturgold tönkölybúza teljes őrlésű liszt Dinkel 1000 g Részletes leírás

Magas rost, vitamin és ásványi anyag tartalma van. Jelentős mennyiségben tartalmazza az összes B-vitamint, kivéve a a B12-vitamint Ásványi anyag tartalma: mangán, magnézium, kalcium, foszfor, szelén, vas, réz, cink, aminosavak Vitamintartalma: E- vitamin 50%- kal több fehérjét (proteint) tartalmaz, mint a hagyományos búza

Szénhidráttartalma és glikémiás indexe a búzáénál alacsonyabb, a benne található szénhidrát lassabban szívódik fel  Nem emeli meg olyan hirtelen a vércukorszintet

A tönkölybúza hatóanyagai segítenek csökkenteni a rossz koleszterin szintjét Hozzájárulnak a szív és érrendszeri megbetegedések megelőzéséhez A tönkölybúza segíti a megfelelő sav- bázis egyensúly fenntartását.

Átlagos tápérték/100g
Energia: 1072 kJ / 253 kcal
Zsír: 2,8 g
amelyből telített zsírsavak: 0,42 g
Szénhidrát: 67,7 g
amelyből cukor: 0,35 g
Rost: 6,6 g
Fehérje:11,4 g
Só:


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.