Nyírfacukor bourbon vaníliás xilit 10 g

Nyírfacukor bourbon vaníliás xilit 10 g

Nincs raktáron

A Nyírfacukor Bourbon Vanília intenzív aromája annak köszönhető, hogy őrölt formában tartalmazza a vaníliarúd magjait, amitől minden vele készített étel különleges lesz. .

Kosárba
EAN kód:5999884035435
Kiszerelés:10 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nyírfacukor bourbon vaníliás xilit 10 g Részletes leírás

Összetevők: xilit, bourbon vaníliamag (2%), természetes vanília aroma

Átlagos tápérték 100g termékbenEnergia 240 kcal/100KJFehérje 0 gZsír 0 gÉlelmi rost 0 gSzénhidrát 98 gebből poliolok (xilit) 96 gebből cukrok 0 g

Tipp: Készítsünk banán shake-et egy kisebb banánból, egy kupak joghurtból és 1 dl tejből, cukor helyett pedig adjunk hozzá fél tasak Nyírfacukor Bourbon Vaníliát. Főételek, desszertek és koktélok ízesítésére is használhatjuk.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.