Nyírfacukor panna hidegen kev.puding vanília 50 g

Nyírfacukor panna hidegen kev.puding vanília 50 g

Raktáron

A Nyírfacukor Panna vaníliás krémpuding főzés nélkül, percek alatt elkészíthető.  Gluténmentes összetevőkből készül, valamint nem tartalmaz hozzáadott cukrot, kizárólag Nyírfacukorral édesített, ezáltal ez egy, a hagyományosnál kisebb kalóriatartalmú desszert.

566 Ft
egységár: 11,33 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999884035640
Márka:Nyírfacukor
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nyírfacukor panna hidegen kev.puding vanília 50 g Részletes leírás

Csak keverd el egy kis tejjel, vagy bármely tetszőleges növényi itallal, és azonnal kész is a krémes finomság. Egy igazi 2 az 1-ben édesség, hiszen kevesebb folyadék hozzáadásával pudingot, több folyadékkal pedig sodót, vagy desszertkrémet kapunk. A kedvelt és tradicionális kakaó és vanília ízekben elérhető.

Felhasználási javaslat: 250 ml tejhez, vagy növényi italhoz 50 gramm krémpudingpor szükséges. A krémpudingport hideg tejjel, vagy növényi itallal csomómentesre elkeverjük, majd gyors fokozatú habverővel a krémállag eléréséig keverjük. A kész krémpudingot formákba töltjük, és hűvös helyre tesszük. Tetszés szerint díszíthetjük gyümölccsel, tejszín- vagy növényi habbal.

Összetevők: Édesítőszer (xilit), Módosított keményítő, Aromák, Színezék (karotinok)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.