Raw Me nyers gyümölcsszelet sárgabarackos 45 g

Raktáron

Raw Me nyers vegán gyümölcsszelet sárgabarackos, 45g Mintha egy zamatos sárgabarackba harapnál! A RAW ME gyümölcsszelet nyers eljárással készül részben organikus termelésből származó alapanyagokból. Különlegessége az azonos arányú datolya és gyümölcstartalom, így a szelet intenzív gyümölcsös ízzel rendelkezik.

516 Ft
egységár: 11,47 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8588006418095
Kiszerelés:45 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Raw Me nyers gyümölcsszelet sárgabarackos 45 g Részletes leírás

Raw Me nyers vegán gyümölcsszelet sárgabarackos, 45g Mintha egy zamatos sárgabarackba harapnál! A RAW ME gyümölcsszelet nyers eljárással készül részben organikus termelésből származó alapanyagokból. Különlegessége az azonos arányú datolya és gyümölcstartalom, így a szelet intenzív gyümölcsös ízzel rendelkezik. Magas energiatartalmának köszönhetően a szervezetünket megfelelő energiához juttatja két étkezés között. Csak természetes alapanyagokból áll. Gluténmentes, laktózmentes, szójamentes, VEGÁN, paleo. Hozzáadott cukrot, adalékanyagot, tartósítószert NEM tartalmaz. Természetes összetevők. Összetevők: sárgabarack 35%, datolya 35%, kesudió 15%, mandula 15% Allergén információ (lásd feketével jelölve): nyomokban dióféléket, mogyorót tartalmazhat. Figyelmeztetés: az alapanyagok héját és magját tartalmazhatja. Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.