Réde bio lucernamag csíráztatásra 30 g

Réde bio lucernamag csíráztatásra 30 g

Raktáron

A csíranövények sorozatunkban olyan növények magvait kínáljuk, melyek pár nap alatt kicsíráznak és frissen fogyasztva vitaminbombaként segítik szervezetünket. .

730 Ft
egységár: 24,33 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999036819036
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Réde bio lucernamag csíráztatásra 30 g Részletes leírás

Kiválóan fogyasztható vajas kenyérrel, salátákban, levesekhez. A csíra finom, zsenge növény ízű. Nagyon sok vitamint tartalmaz (A, B1, B2, C, D, E, H, K, kén), asványi anyagokat (kálcium, foszfor, vas, magnézium, kálium, cink, nátrium, réz, mangán, bór). Rostanyaga serkenti az emésztést. Növényi hormon tartalma a női megbetegedések ellen hat. A benne lévő szaponin zsírbontó hatású.

Vetés egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk.
A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 °C Öntözés naponta kétszer.

Csíráztatás módja: A kívánt mennyiségű, átválogatott magvakat folyóvíz alatt alaposan mossuk át. A mosáshoz használjunk szűrőt vagy a csíráztató készlet lyukas tálát. A csírázás során a
magok eredeti méretük többszörösére dagadnak, ezért csak egy rétegnyit helyezzünk a tálba.
Vigyázzunk, hogy a csíráztatás során a magvak be ne penészedjenek, ezért mindennap öblítsük le őket folyó víz alatt. A mosás végén a vizet alaposan csöpögtessük le! Soha ne álljon a
víz a csírák alatt, mivel a pangó víz miatt rothadásnak indulhatnak. 
Fajtától függően 3-7 nap alatt juthatunk fogyasztható a csíranövényekhez.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

M. S.2023. 05. 30.

  Jó ár èrtèk arány, jól csìrázik