Rédei bio tészta rozs spagetti 350 g

Rédei bio tészta rozs spagetti 350 g

Nincs raktáron

A Rédei bio teljes kiőrlésű tönkölytészták különböző fajtájú és ízesítésű biotésztáik alapanyagául kiváló minőségű ökológiai gazdálkodásból származó tönkölybúza szolgál. A tönkölybúzát már az ősember is ismerte.

Kosárba
EAN kód:5997981311346
Márka:Rédei
Kiszerelés:350 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Rédei bio tészta rozs spagetti 350 g Részletes leírás

A Rédei bio teljes kiőrlésű tönkölytészták különböző fajtájú és ízesítésű biotésztáik alapanyagául kiváló minőségű ökológiai gazdálkodásból származó tönkölybúza szolgál.A tönkölybúzát már az ősember is ismerte. A közönséges búzához képest nagyobb fehérjetartalommal és rendkívül kedvező aminosavtartalommal rendelkezik. Magas az ásványianyag tartalma (vas, magnézium, kobalt) valamint vitaminokban (A, B, E) is igen gazdag. Az idegrendszerre is jótékony hatással van, mert erősíti az úgynevezett mielinhüvelyeket és ezáltal kevésbé lesz ideges, aki ezt fogyasztja. 150 g tönkölybúza fedezi egy ember napi aminosav, ásványianyag és vitamin szükségletét. Alig van az emberi szervezetnek olyan része, amelyre a tönkölybúza ne lenne jó hatással. Az eddig leírtakból kitűnik, hogy a tönkölylisztből készült tésztának kimagasló az élettani hatása. Ezeket a jó tulajdonságokat egyesítjük a bio gyártás előnyeivel. Ez a tészta nem csak kiváló alapanyagból készül, hanem még teljesen vegyszermentesen is. Nem tartalmaz permetszer maradványokat és nem génkezelt. A tönkölyliszt ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.