Roobar 100% raw bio gyümölcsszelet fehér eper-vanília 30 g

Nincs raktáron

Prémium gyümölcsszelet,  100% organikus raw bar kiváló alapanyagokból,  szupertáplálékkal dúsítva.   A gyümölcsszeletek új generációja.  A fehéreper kellemesen édes ízű, egy csipet bourbon vaníliával pedig igazi kényeztetésre képes! .

Kosárba
EAN kód:3800225478670
Kiszerelés:30 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Roobar 100% raw bio gyümölcsszelet fehér eper-vanília 30 g Részletes leírás

Az eperfa bogyói valóban hasznosak a szervezetnek: Segítik a vér megtisztítását, serkentik a vértermelődést, normalizálják az anyagcserét. A bogyókat elhízás, vérszegénység, megfázás és hasonló betegségek esetében is ajánlott fogyasztani. Antiszeptikus és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek, az eperfa bogyó jótékony hatással van a szív működésére és az idegrendszerre is.

A termék olyan gyártási technológiával készült (nyers eljárás), amely során az alapanyagokat nem hevítik 42 °C  fölé, ezáltal az alapanyagok megőrzik az értékes vitaminokat, tápanyagokat, enzimeket.

Gluténmentes, laktózmentes, szójamentes, VEGÁN, paleo, KOSHER. Hozzáadott cukrot, adalékanyagot, tartósítószert NEM tartalmaz. 

Összetevők: datolya*, kesudió*, fehér eper*(20%), bourbon-vanília*(0,3%).

*nyers alapanyagok, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Ellenőrizte: BG-BIO-02

A forgalmazást ellenőrzi: Hungária Öko Garancia Kft., HU-ÖKO-02

Allergén információ: nyomokban diót, mogyorót tartalmazhat. 

Figyelmeztetés: az alapanyagok héját és magját tartalmazhatja.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.