Tikkadt Szöcske kóla cukormentes 500 ml

Tikkadt Szöcske kóla cukormentes 500 ml

Nincs raktáron

Hiányoltunk egy jópofa, jó minőségű és természetesen finom kólát, amely egy hazai alternatívát jelenthet a piacvezető márkák mellett. Így hát vegyészi és marketinges tudásunkat összekeverve megszületett az Italműhely, hogy a sokéves tervező és előkészítő munka eredményeként elhozza nektek a tikkadt szöcske kólát! 'Mi az a kóladió? Természetesen koffeintartalommal, jótékony élettani hatásokkal rendelkezik.

Kosárba
EAN kód:5999886797805
Márka:Tikkadt Szöcske
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Tikkadt Szöcske kóla cukormentes 500 ml Részletes leírás

Hiányoltunk egy jópofa, jó minőségű és természetesen finom kólát, amely egy hazai alternatívát jelenthet a piacvezető márkák mellett.Így hát vegyészi és marketinges tudásunkat összekeverve megszületett az Italműhely, hogy a sokéves tervező és előkészítő munka eredményeként elhozza nektek a tikkadt szöcske kólát!"Mi az a kóladió?Természetesen koffeintartalommal, jótékony élettani hatásokkal rendelkezik.A 19. századi gyógyszerészek orvosságként használták. Serkenti a központi idegrendszer működését, segíti a zsírok lebontását, elősegíti a szellemi élénkséget.Mi az a sztívia?A sztívia egy természetes édesítőszer, a cukor helyettesítője. Gyulladáscsökkentő, emésztést segítő hatása van, emellett magas cink, vas, és magnéziumtartalommal rendelkezik. A kalóriatartalma nulla, így a hízásra hajlamosak is fogyaszthatják!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.