Tündérkert kandírozott vörösáfonya 100 g

Tündérkert kandírozott vörösáfonya 100 g

Raktáron

Gazdag A, D, C vitaminokban és vastartalma is nagy. Magas a csersav- és foszfortartalma miatt kitűnő vértisztító. Megelőzi a vérerek törékenységét, csökkenti a kalcium lerakódását az erekben. .

475 Ft
egységár: 4,75 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999881933062
Márka:Tündérkert
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Tündérkert kandírozott vörösáfonya 100 g Részletes leírás

Gazdag A, D, C vitaminokban és vastartalma is nagy.Magas a csersav- és foszfortartalma miatt kitűnő vértisztító. Megelőzi a vérerek törékenységét, csökkenti a kalcium lerakódását az erekben.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.