Tündérkert wasabis földimogyoró 80 g

Tündérkert wasabis földimogyoró 80 g

Raktáron

Összetevők: földimogyoró, búzaliszt, cukor, kukoricakeményítő, kukoricaliszt, pálmaolaj, só, szója por, fűszerezés (mustár aroma, pálma olaj, E414, dextrin, E392), térfogatnövelő szer (E500ii), étkezési sav, burgonyakeményítő, ízfokozó (E635), színezék (E141i), wasabi.

627 Ft
egységár: 7,84 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999881930689
Márka:Tündérkert
Kiszerelés:80 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Tündérkert wasabis földimogyoró 80 g Részletes leírás

Összetevők: földimogyoró, búzaliszt, cukor, kukoricakeményítő, kukoricaliszt, pálmaolaj, só, szója por, fűszerezés (mustár aroma, pálma olaj, E414, dextrin, E392), térfogatnövelő szer (E500ii), étkezési sav, burgonyakeményítő, ízfokozó (E635), színezék (E141i), wasabi. Hogy melyik nassolnivaló jobb a földimogyorónál? Hát a wasabis földimogyoró! A japán fűszer jellegzetes csípős, de egyben édeskés íze vonja be a pörkölt földimogyorót, amely mennyei egyveleget alkot. A keresztesvirágúak közé tartozó wasabinak a gyökértörzsében rejlik erőssége, mely a mustárolajra vezethető vissza. A chilivel szemben a wasabi nem a nyelvet ingerli csípős ízével, hanem a torkunkat és orrunkat.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.