Vegabond kókusztejpor instant 100 g

Vegabond kókusztejpor instant 100 g

Raktáron

VEGABOND Instant Kókusztejpor 100 g 100 % növényi eredetű instant kókusztejpor, mely a kókuszból nyert tejből készített púder állagú, intenzíven kókuszos ízű diétás termék. A kókusztejpor a friss kókusztej kitűnő helyettesítője , kitűnő alternatíva tehéntej helyett.

775 Ft
egységár: 7,75 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998858704919
Márka:Vegabond
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vegabond kókusztejpor instant 100 g Részletes leírás

A kókusztejport a friss kókuszdió húsából készült tejből állítják elő. A folyamat során a kókusztej víztartalmát kivonják, így a végeredmény egy por állagú instant italpor, amelynek felhasználása igen sokoldalú.

A kókusztejporból pillanatok alatt kényelmesen, otthon is ízletes kókusztej készíthető. A 100% növényi eredetű, 60 gramm kókusztejporból készült ital megfelel 1 nagy kókuszdióból nyerhető friss tejnek. 

Érdemes kísérletezni vele a konyhában, hiszen turmixok, smoothiek, koktélok, gabonakásák, desszertek, levesek és ázsiai jellegű ételek elkészítéséhez is kiváló alapanyag.
A kókusz igen tápláló, ásványi anyag tartalma magas. E-, B-vitamin, magnézium, niacin, kalcium, foszfor és D-vitamin is található benne. A 100% növényi eredetű, 60 gramm kókusztejporból készült ital megfelel 1 nagy kókuszdióból nyerhető friss tejnek.

Adagolás: soványtej: 100 g por+400 ml víz; sűrű kókusztej: 100 g por+150 ml víz.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.