Verbena cukorka hársfavirág 60 g

Verbena cukorka hársfavirág 60 g

Raktáron

Köhögés csillapító, köptető és lázcsökkentő hatású lehet. A hársfavirág kivonata az egész testet harmonizálja. Hatóanyagai széles körben felhasználhatók, alkalmazhatjuk görcsoldóként, lázas állapotban izzasztóként és lázcsökkentőként egyaránt.

412 Ft
egységár: 6,87 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8585000207465
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Verbena cukorka hársfavirág 60 g Részletes leírás

Köhögés csillapító, köptető és lázcsökkentő hatású lehet.A hársfavirág kivonata az egész testet harmonizálja. Hatóanyagai széles körben felhasználhatók, alkalmazhatjuk görcsoldóként, lázas állapotban izzasztóként és lázcsökkentőként egyaránt. Hatásos lehet még a légúti megbetegedéseknél, köhögéscsillapító és köptető hatása miatt. Kedvező hatásai gyomorbántalmak esetén is megmutatkoznak. Jótékonyan hathat az emésztőrendszerre és nyugtató hatása lehet a puffadás és görcsök által okozott fájdalmakra. A hársfavirág kivonata segítheti a szervezet ellazulását.Egészséges torkoskodásA kiegyensúlyozott étrendben és életmódban, amelynek elengedhetetlen része a fizikai aktivitás, helyet kap a mértékletes édességfogyasztás is. Napjainkban már nem elég, ha a cukorka egyszerűen  csak  ízlik. Ettől joggal várunk többet tőle...


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.